Tarieven Horeca Advies

Horeca Advies - het proces

  1. Tijdens een persoonlijke afspraak gaan we dieper in op jouw wensen. (gratis en vrijblijvend advies) 
  2. Aan de hand van dit persoonlijke gesprek maken we samen een keuze uit onze menukaart of maken we een op maat gemaakte offerte. (gratis en vrijblijvend advies)
  3. Na de goedkeuring van de offerte beginnen wij met de observatieronde.
  4. Bekijken wij wat de mogelijkheden zijn in het team en welke aanpassingen nodig zijn.
  5. Geven wij maatwerk oplossingen, nieuwe processen voor efficiënter werken en eventuele trainingen. 
  6. Aftersales, indien het in het menu zit komen wij in de maanden erna vinger aan de pols houden en helpen we de continuïteit te waarborgen.

Bekijk hieronder onze menu's of vraag een offerte op maat!

Menu Zilver

Voorgerechten

- Kennismaking op locatie

- Conceptbespreking

 

Hoofdgerechten

- Observatie van het team en processen tijdens werkzaamheden (mystery visit)

- Aanduiding van knelpunten

- Quick wins in kaart brengen

€ 399,- 

(gemiddeld 2 uur op locatie)

 

 

Menu Goud

Voorgerechten

- Kennismaking op locatie

- Conceptbespreking

 

Hoofdgerechten

- Observatie van het team en processen tijdens werkzaamheden. (mystery visit

- Aanduiding van knelpunten

- Quick wins in kaart brengen

- Plan van aanpak maken

- Quick wins helpen implementeren bij het team

 

Nagerechten

- Teamleden bediening onafhankelijk van elkaar analyseren (in samenspraak met eigenaar)

- Terugkoppeling van de trainingsbehoeften

- Plan van aanpak voor ondernemer

€ 975,- 

(gemiddeld 4 uur - halve dag op locatie)

Menu Platinum

Voorgerechten

- Kennismaking op locatie

- Conceptbespreking

 

Hoofdgerechten

- Observatie van het team tijdens werkzaamheden. (mystery visit)

- Aanduiding van knelpunten

- Quick wins in kaart brengen

- Plan van aanpak maken

- Quick wins helpen implementeren bij het team

- Gesprekken voeren met het team

- Feedback over medewerkers omzetten naar acties

- Lange termijn oplossingen

 

Nagerechten

- Teamleden bediening onafhankelijk van elkaar analyseren (in samenspraak met eigenaar)

- Terugkoppeling van de trainingsbehoeften

- Plan van aanpak voor ondernemer

- Begeleiding "on-the-job" om werkdruk te verminderen en efficiënter te werken.

- Train the Trainer, gesprek/begeleiding van verantwoordelijke medewerker.

(1 dagdeel inbegrepen, daarna op nacalculatie 150,- per dagdeel)

 

Digestieven

- Optimalisatie van werkrooster

- 2x aftersalesbezoek (mystery visit) in de 2 maanden erna van c.a. 1,5 uur om vorderingen te peilen en eventueel bij te sturen.

 

€ 2350,-

(gemiddeld 12 uur - 1,5 dag op locatie excl. aftersales bezoeken)

Á la Carte: Horeca Advies

Social media